Programmet for Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene er klart, og billettsalget er i gang. Henrik Nordbrandt er årets festivalpoet, og seminaret 5.–6. mars er viet forfatterskapet hans. Nordbrandt kommer selv til festivalen og deltar på flere av arrangementene. Festivalen samler denne gang poeter, artister og litteraturforskere fra Sverige, Danmark, Finland og Norge. Vi inviterer til opplesninger, samtaler, foredrag, konserter, utstilling, poesipub, Åpen mic og egne programposter for barn og ungdom, bare for å nevne noe av alt som skal skje disse dagene. Det blir også arrangementer i Rolf Jacobsens leilighet i Skappels gate 2.

Velkommen til Hamar i mars!

Programmet finner du her >

Kjøp av billetter og festivalpass

Festivalpasset gjelder alle festivalens arrangementer og koster kr 1000 (ordinær pris). Det gis rabatt på enkeltbilletter til studenter, medlemmer av Rolf Jacobsens Venner, innehavere av HA-kortet og Kulturkortet for ungdom. Studenter og ungdom med Kulturkortet får også rabatt på festivalpass. Ved kjøp av billetter på nett plusses det på en billettavgift.

Billetter kan kjøpes på følgende måter:
1. På Hva skjer-siden finner du hele festivalprogrammet med lenker til billettsalget. Festivalpass kan kjøpes her >
2. Har du smarttelefon, kan du bruke appen eBillett. Velg Hamar Teater, så finner du billetter til festivalen der.
3. Billetter kan kjøpes ved inngang.
4. Det er forhåndssalg av billetter i Hamar Teater mandager kl. 14.00–17.30. Du kan også bestille billetter per telefon ved
å ringe 415 14 838.

NB: Reserverte billetter må hentes i billettsalget i Hamar Teater senest mandag 2. mars.